Ateliere de lucru

24 Octombrie 2014
Locul: 
Hotel Intercontinental

In cadrul activitatii „ 3.4. Dezvoltarea cadrului metodologic pentru auditarea resurselor umane la nivel institutional si perfectionarea abilitatilor de raportare si evaluare”, a avut loc in data de 24 octombrie 2014, la Hotel Intercontinental, sala Fortuna Vest, etaj 21, workshopul de dezbatere a rezultatelor procesului de pilotare a cadrului metodologic pentru evaluarea RU

mai mult about Workshop de dezbatere a rezultatelor procesului de pilotare a cadrului metodologic pentru evaluarea RU

23-25 Mai 2013
Locul: 
Sediul UEFISCDI

In cadrul activitatii „Dezvoltarea cadrului metodologic de realizare a rapoartelor de capitalul intelectual” din proiectul „Asigurarea calitatii in invatamantul superior prin elaborarea si pilotarea metodologiilor de abilitare”, a avut loc in perioada 23-25 mai 2013, la sediul UEFISCDI, sala 12, etaj 3, atelierul de lucru de invatare mutuala cu titlul „Blueprints for Intellectual Capital Reporting in Universities, Regions and Nations”. mai mult about Atelier de lucru „Blueprints for Intellectual Capital Reporting in Universities, Regions and Nations”

26-28 Martie 2013
Locul: 
Sediul UEFISCDI

In cadrul activitatii „Dezvoltarea cadrului metodologic de realizare a rapoartelor de capitalul intelectual” din proiectul „Asigurarea calitatii in invatamantul superior prin elaborarea si pilotarea metodologiilor de abilitare”, a avut loc in perioada 26-28 martie 2013, la sediul UEFISCDI, sala 12, etaj 3, atelierul de lucru de invatare mutuala cu titlul Measuring and Reporting Intellectual Capital in Universities, Regions and Nations. mai mult about Atelier de lucru „Measuring and Reporting Intellectual Capital in Universities, Regions and Nations”

01-03 Noiembrie 2012
Locul: 
Hotel Ibis Parlament, Bucuresti

Proiectul "Asigurarea calitatii in invatamantul superior prin elaborarea si pilotarea metodologiilor de abilitare si auditare” cuprinde ca activitate dezvoltarea cadrului metodologic pentru auditarea resurselor umane la nivel institutional si national si perfectionarea abilitatilor de raportare si evaluare. mai mult about MLW-I "Politici de recrutare si promovare in universitati"

24-26 Octombrie 2012
Locul: 
Hotel Intercontinental, sala Opera, etaj 2

In cadrul activitatii „Analiza practicii internationale in domeniul abilitarii, auditului resurselor umane si capitalului intelectual” din proiectul „Asigurarea calitatii in invatamantul superior prin elaborarea si pilotarea metodologiilor de abilitare”, a avut loc in perioada 24-26 octombrie 2012, la Hotel Intercontinental, sala Opera, etaj 2, atelierul de lucru de invatare mutuala cu titlul Intellectual Capital Reporting – International Practice: Universities, Regions and Nations. mai mult about Atelier de lucru „Intellectual Capital Reporting – International Practice: Universities, Regions and Nations”

06-07 Septembrie 2012
Locul: 
Ibis Parlament

In cadrul activitatii “1.6 Analiza practicii internationale in elaborarea rapoartelor de capital intelectual; identificarea cerintelor pentru invatamantul superior si cercetarea stiitifica” din cadrul proiectului „Asigurarea calitatii in invatamantul superior prin elaborarea si pilotarea metodologiilor de abilitare”, UEFISCDI a organizat in zilele de 6 si 7 septembrie 2012, la Hotel Ibis Prlament, atelierul de lucru cu titlul "Identificarea cerintelor pentru elaborarea rapoartelor de capital intelectual pentru invatamantul superior si cercetarea stiintifica" .

26 Aprilie 2012
Locul: 
Sediul UEFISCDI

In cadrul activitatii Analiza originalitatii si detectarea similitudinilor si plagiatului in publicatiile cadrelor didactice, cercetatorilor si studentilor din cadrul proiectului „Asigurarea calitatii in invatamantul superior prin elaborarea si pilotarea metodologiilor de abilitare”, UEFISCDI a organizat in data de 26 aprilie 2012, la sediul UEFISCDI, sala Bruxelles, atelierul de lucru cu titlul „Originalitate vs. plagiat”.

15 Martie 2012
Locul: 
Hotel Intercontinental


Activitatea „Dezvoltarea si pilotarea cadrului metodologic pentru procesul de abilitare” a inceput cu  Atelierul de lucru  Cadrul abilitarii organizat de UEFISCDI  în data de 15-16 martie a.c. la Hotel Intercontinental, din Bucuresti. Acesta a fost dedicat presedintilor de paneluri pe domenii si celor ai comisiilor de specialitate CNATDCU, implicati in dezvoltarea metodologiilor specifice fiecarui domeniu. 

mai mult about Atelier de lucru "Cadrul abilitarii"